
Ingrediente:
100 gr. ciocolata amaruie
3 linguri cacao neagra
250 gr. frisca indulcita pentru creme
100 ml. lapte
Mod de preparare:
Intr-un bol puneti cacao si turnati peste el cate putin laptele, amestecand in continuu in asa fel ca sa desfaceti in el praful de cacao.
Sfaramati ciocolata in bucati si o adaugati in lapte, apoi il incalziti pana la ~ 50 de grade Celsius, opriti focul si amestecati cu o spatula pana se va topi ciocolata.
Raciti compozitia si o puneti la frigider pana se va raci bine ~ 15 minute.
Mixati frisca rece pana face moturi, adaugati in ea compozitia de ciocolata si mai mixati pana se va omogeniza.
Turnati compozitia intr-un bol si o puneti in frigorifer, o mixati din ora in ora de vreo 4 ori, pana va deveni o compozitie vascoasa care se ia dupa tel, dupa care lasati inghetata se se intareasca complet.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Va multumesc pentru timpul petrecut pe blogul meu si pentru timpul pierdut ca sa-mi lasati si un comentariu pentru postarile mele, va astept cu drag si sa stiti ca ma bucur mult cand gasesc cate o opinie, pupici dulci de la Clipe dulci ;)