Ingrediente:
200 gr. spaghetti
100 GR. panceta sau becon
50 gr. parmesan
1 catel usturoi
1 ou mare
2 galbenusuri
ulei de masline pentru prajit
sare piper dupa gust
Mod de preparare:
1. se prajeste putin beconul taiat in bucatele nu prea mari pe o tigaie incinsa cu ulei de masline.
2. se scoate pe o hartie ca sa absoarba grasimea in surplus
in acel ulei se prajeste la foc mic un catel de usturoi taiat, avand grija sa nu prinda coaja rumana timp de 2~3 minute si se i-a de pe foc.
3. se fierb 200 gr. de spagheti in 2 litri de apa cu putina sare dupa instructiile de pe pachet.
4. in tigaie se stopesc 2~3 linguri din apa in care au fiert spaghettile si se pune la loc beconul si peste el spaghettile fierte si scurse de apa, peste ele se toarna sosul
facut din 1 ou , 2 galbenusuri , sare si piper dupa gust si 50 de gr. de parmesan si se amesteca energic ca sa obtinem o masa lucioasa.
Pofta mare !
3 comentarii:
Super...arata foarte bine.
mersi pentru apreciere :) dyanna !
pupici si te mai astept la masa :))
Mmmm... o bunatate, arata foarte bine!!! Mi-ai facut pofta!!
Trimiteți un comentariu