duminică, 25 noiembrie 2012
Tutorial cum facem un fulg de ciocolata ( reteta video )
retete de craciun si revelion
sweet life
tutorial decor de ciocolata
tutoriale decor
Tweet This
Bookmark this on Delicious
Reteta Tort primul fulg (Snickers)
http://anastassiacafe.blogspot.com/2012/11/tort-primiul-fulg-snickers.html
Postări populare
-
Glazura: 50 gr. zahar 150 ml. lapte 200 gr. ciocolata amaruie (58% continut unt de cacao) 50 gr. unt Toate ingredientele se tope...
-
Reteta video :) Am vrut de mult timp sa le incerc si eu :)) dupa un studiu de cautare pe google am gasit aceasta reteta pe blo...
-
O prajitura care se prepara rapid, dar foarte si foarte gustoasa, e fina si savuroasa, o recomand neaparat. Adevarata, magie s...
-
Pe timpul tarului rus Ivan cel Groaznic, bucatarii rusi nu stiau sa prajeasca, doar sa coaca si sa fiarba. Prajeau in bucataria ...
-
Inainte la placinte :D !!! si ce bune si fine au fost.. nu va zic, incercati-le sa va convingeti :P ! Ingrediente: 2 foi de lipii ...
-
Reteta Tort primul fulg (Snickers) http://anastassiacafe.blogspot.com/2012/11/tort-primiul-fulg-snickers.html
-
Un alt desert celebru din Moldova "Cusma lui Guguta" preferatul desert al copilariei mele, prima intrebare car...
-
Si filmuletul :) Pentru o casuta e suficient o jumatate din aceste ingrediente! Ingrediente pentru aluat: 1 k...
-
Salata Cezar este una din cele mai populare salate din lume. In pofida parerilor contraversate ca aceasta salata a fost n...
-
Aceste prajiturele cu o consistenta pufoasa, se topesc in gura :) Ingrediente: pentru blat: 150 gr. faina 4 lingur...
Follow this Blog
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!
16 comentarii:
Ce brava esti...ai folosit ciocolata alba ,topita???Julia tanase
Foarte interesant!Multumim!Pup!
Foarte utila aceasta postare, multumim frumos!
Pe ce fel de folie ai facut modelele de ciocolata? Si orice fel de ciocolata alba este buna?
Ms, pupici!
Multumesc fetelor :-*
Angelica, eu am folosit o folie care-si mentine forma, ciocolata e important sa devina fluida cand o topesti, eu am folosit pastilute din ciocolata alba, care se vand in acest scop, incearca ciocolata Primola alba, am vazut la Cuina Banateana ca a folosit la un decor pentru tort si a spritat niste fluturasi simpatici, am intrebat-o si eu acum cativa ani ce ciocolata foloseste :)) pupici :-* !
utila postare ! Dar ce fel de folie ai folosit,unde ai cumparat-o?
Pansy, am scris mai sus, se potriveste orice folie isi mentine forma :)
Felicitari, draga Anastasia! Esti minunata:)!
Multumesc draga Maria :-*
Foarte frumos si interesant ,ca de fiecare data.Multumiri Anastasia !
Multumesc frumos Giorgi :D !
Super tare !!! :)
Multumesc Mirela :-*
foarte frumos..
imi spui ce ciocolata este buna si alba si neagra... am incercat primola dar nu mi-a iesit prea frumos
Ionika depinde unde locuiesti, eu sunt la Chisinau si aici produsele difera de cele din Romania :)
Incearca Primola alba, de neagra nu stiu ce sa-ti zic, eu folosesc pastilute de ciocolata pentru decor care se vand la noi in piata centrala, dar si astea nu se gasesc tot timpul, cand gasesc imi fac provizii :))
ok,, ms o sa incerc... dar de ciocolata menaj ce parere ai?
Nu e prea buna la decoratii, e prea moale pentru asa ceva, se intareste greu si se topeste repede in mana !
Trimiteți un comentariu