Ingrediente:
300 gr. piept fiert de pui
2 cepe
2-3 cartofi mijlocii
1-2 sfecle
50 gr. nuci
1 rodie mare
sare
maioneza
Mod de preparare:
Ceapa se taie marunt.
Puneti la prajit ceapa cu pieptul taiat marunt, sarati, prajiti putin, il raciti.
Nucile se maruntesc cu un cutit marunt.
Cartoful se fierbe si se da prin razatoare cu gauri mici.
In centrul unui platou mare se pune un pahar, in jurul lui se aranjeaza cartoful, se unge cu maioneza
Peste cartof se aranjeaza pieptul cu ceapa care au fost prajite preventiv, se unge cu maioneza.
Peste piept se aranjeaza sfecla fiarta , rasa si amestecata cu nuca, se unje cu maioneza.
Peste sfecla se aranjeaza frumos semintele de rodii, se scoate cu atentie paharul.
Pofta mare !!!
4 comentarii:
O bratara apetisanta !Tare mult imi plac boabele de rodie!
Anastasia ,multumim ,mult pentru haina de sarbaroare ,ce ai dat-o blogului nostru!
O seara minunata!
Pentru putin draga Janet, mi-a facut placere :)
Ce bratara superba! Nu mi-o faci cadou? ;-)
Am mai vazut reteta aceasta,fara poze, chiar pe culinar,
http://www.culinar.ro/retete/gateste/6/173/7110/salate/salate-reci/salata-bratara-de-rodie
nu stiu daca nu tot tu ai postat-o, chiar daca rezultatul final e identic cu al meu, nu mi-o atribui, ca am facut si eu dupa revista.
Pe urma, de ce sunt inventate retetele? ca sa circule, nu-i asa?
pup
Liana draga mea, sa nu crezi cumva ca m-am suparat ca e nostim de tot sa te superi ca cineva a mai facut la fel o reteta si eu la randul meu am vazut intr-un site rusesc inca anul trecut acum nu mai tin minte unde anume ca sa pun si un link si am adaptat ideea, nu sant eu prima si nici ultima care o face :))))) te pup dulce eu nu ma supar asa fara motiv niciodata, am comentat pe culinar pentru ca am vrut sa stie lumea ca nici eu nici tu nu ne-am inspirat una de la alta doar atat :D
Trimiteți un comentariu