Ingrediente:
cascaval — 300 gr.
masline fara samburi — 1 borcanel
surimi — 300 gr.
usturoi — 2 catei
maioneza — 2 linguri
Mod de preparare:
Cascavalul se da prin razatoare.
Adaugati usturoiul dat prin razatoare mica si maioneza.
Surimi se dau prin razatoare cu gauri mari dea lungul lor.
O lingurita de cascaval se aplateaza in palma, pe mijloc se pune o maslina si se formeaza o biluta. Bilutele optinute se dau prin maioneza apoi prin rumegusul din surimi.
Pofta buna!
6 comentarii:
Arata super, multumim pentru idee. O seara placuta.
ce simplu, dar de mare efect! Pup
Foarte bine arata si sunt interesante, tb sa le fac si eu, ca-mi place mult surimi ;-) puup
Foarte interesant aperitiv! |Mersi de reteta!
Cu placere dragele mele, sa incercati reteta pentru sarbatorile care vin si veti impresiona ;)
Multumesc pentru idee si reteta!
Asa cum am spus am s-o incerc si cu cascaval cit de curind!xoxo
Trimiteți un comentariu