duminică, 1 aprilie 2012

Piftie de porc in stil rusesc





Ingrediente:

  • Picioruse de porc partea de jos pana la cot, urechi, tot ce e mai gelatinos 
  • Apa cat cuprinde
  • 1 mana de piper negru
  • 2 frunze de dafin
  • 6 catei de usturoi taiati 
  • 2 cepe cu tot cu coaja (spalate in prealabil)
  • 1 morcov
  • Sarati supa ca sa para putin sarata ( cand e rece isi pierde din gustul sarat )
Mod de preparare:
  1. Carnea dreasa si curatata se pune la fiert in apa cat sa o cuprinda, cand da in clocot se spumeaza bine dupa care puteti sa adaugati mirodeniile, ceapa si sarea.
  2. Se face focul mic de tot si se fierbe timp de 7~8 ore, se ia proba daca se prinde piftia, turnati intr-o farfurie o lingura de supa de la piftie si o puneti in frigider pentru 10 minute, daca nu se prinde mai fierbeti piftia o ora sa mai scada.
  3. Spre sfarsit cu o ora inainte sa fie gata, se adauga si morcovul taiat rondele.
  4. Piftia fiarta se strecoara intr-un vas incapator, carnea se toaca marunt si se repartizeaza in vas uniform. 
  5. Dupa ce s-a racit se pune in frigider pana se prinde bine.
Pofta buna !

4 comentarii:

Licuta Marin spunea...

Nu am mai facut piftie de la Craciun:)Mmm, tare apetisanta!Pupici!

Maria spunea...

Ce apetisanta piftie:)!!!!!! Si prezentarea este minunata!Pupici:X

Anastasia spunea...

Dragele mele, va pup dulce, ma bucur mult ca va placut piftia mea : D !

Ioana V. spunea...

si eu am facut zilele trecute...Pup

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Follow this Blog

Licenţa Creative Commons
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!

No Copying Please!