miercuri, 11 iulie 2012
Gulas de vita cu fasole rosii
carne de vita
fasole
gulas cu carne de vita si fasole
mancaruri cu carne
mancaruri principale
retete traditionale
Tweet This
Bookmark this on Delicious
O reteta de sezon satioasa si sanatoasa :D !
Ingrediente:
6 portii
500 gr. carne de vita de la gat sau cotlet
300 fasole rosii
8oo ml. apa
3 cepi rosii
2 morcovi potriviti
2 ardei grasi rosii
3 rosii decojite
3 catei usturoi
3 linguri cu varf de bulion de rosii
1 manunchi de patrunjel
ulei pentru prajit
2 linguri de coacaze rosii
2 lingurite amestec de condimente pentru prepararea carnii
2 linguri de boia dulce, 1 lingurita de boia iute, 2 frunze de dafin
sare de mare si piper negru dupa gust
Mod de preparare:
Carnea taiata cuburi de sareaza si se pipereaza apoi o caliti pana devine aurie.
Scoateti carnea intr-o farfurie si caliti in sucul ramas de la carne legumele,mai adaugati putin ulei, prima data ceapa, morcovul taiat cuburi si coacaza, apoi adaugati ardeiul gras taiat la fel cuburi si prajiti cu capac la foc mediu 4~5 minute, adaugati rosiile maruntite prin blander sau le dati pe razatoare si bulionul de rosii, mai fierbeti cu capac vreo 5 minute la foc mediu.
Fasolea rosie pusa la umflat peste noapte, o scurgeti de apa si o puneti la fiert impreuna cu carnea calita in 800 ml. de apa sarata dupa gust si condimentele, timp de 1,5~2 ore la foc mic cu capac.
Inainte sa fie gata carnea adaugati in ea prajitura din legume si o mai fierbeti impreuna inca 30 de minute, la sfarsit adaugati patrunjelul taiat marunt si usturoiul pisat.
Pofta buna prieteni si fiti sanatosi !
Postări populare
-
Glazura: 50 gr. zahar 150 ml. lapte 200 gr. ciocolata amaruie (58% continut unt de cacao) 50 gr. unt Toate ingredientele se tope...
-
Reteta video :) Am vrut de mult timp sa le incerc si eu :)) dupa un studiu de cautare pe google am gasit aceasta reteta pe blo...
-
O prajitura care se prepara rapid, dar foarte si foarte gustoasa, e fina si savuroasa, o recomand neaparat. Adevarata, magie s...
-
Pe timpul tarului rus Ivan cel Groaznic, bucatarii rusi nu stiau sa prajeasca, doar sa coaca si sa fiarba. Prajeau in bucataria ...
-
Inainte la placinte :D !!! si ce bune si fine au fost.. nu va zic, incercati-le sa va convingeti :P ! Ingrediente: 2 foi de lipii ...
-
Reteta Tort primul fulg (Snickers) http://anastassiacafe.blogspot.com/2012/11/tort-primiul-fulg-snickers.html
-
Un alt desert celebru din Moldova "Cusma lui Guguta" preferatul desert al copilariei mele, prima intrebare car...
-
Si filmuletul :) Pentru o casuta e suficient o jumatate din aceste ingrediente! Ingrediente pentru aluat: 1 k...
-
Salata Cezar este una din cele mai populare salate din lume. In pofida parerilor contraversate ca aceasta salata a fost n...
-
Aceste prajiturele cu o consistenta pufoasa, se topesc in gura :) Ingrediente: pentru blat: 150 gr. faina 4 lingur...
Follow this Blog
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!
4 comentarii:
Prezentarea este superba, iar cu mancarea ai reusit sa-mi faci o poftaaaa... :))
Te pup!
Multumesc frumos Angela, poftim la masa ;) :-* ! Se face usor, doar ca trebuie sa astepti putin pana e gata :)
Saptamana trecuta cand am fost la Alba-Iulia mi-am dorit sa mananc gulas..........mmm............si ce bun a fost.
Si daca nu mancam acolo sa stii ca te trezeai cu mine la masa...............hihihi.
Pup cu drag!
:)) ma bucur draga Medi ca am reusit sa-ti fac pofta,si daca veneai sigur te pofteam la masa,te pup dulce :-* !
Trimiteți un comentariu