sâmbătă, 5 februarie 2011

Bors scazut


Photobucket


Photobucket

Ingrediente :
500 gr varza proaspata
1 varza murata de 2kg
1 kg carne de porc cu os
1 ceapa mare taiata bucati mari
2 morcovi taiat rondele
~1 lingura de piper negru boabe
3 frunze de dafin
5 linguri bulion de rosii, dar sa nu fie sarat
apa cat sa cuprinda continutul ceaunului

 Photobucket
Photobucket
 Photobucket

Mod de preparare : 
Se taie in patratele  varza si se amesteca cu legumele si mirodeniile se pune intr-un ceaun mare si se alterneaza pe straturi cu carnea.
Intr-o oala se diluiaza bulionul in 1,7 litri de apa si se toarna peste varza in ceaun, se fierbe la foc foarte mic timp de 4 ore.
Se serveste fierbinte cu un paharel de tuica :)) la dorinta !

4 comentarii:

Anonim spunea...

Yamy yamy !!! CE parfum imbietor , trebuie sa fie o bunatate :)
sa-mi pastrezi si mie o portie ...te pup cu drag , Gabi.

Elena Toma spunea...

Grozava ciorbita si cred ca gustul este deosebit. Mi se potriveste si mie la dieta, daca aleg o carne fara grasime, cam ca tine. O duminica placuta sa ai!

povestigustoase spunea...

O da! Si ce imagini!
Felicitari;)

Liana10 spunea...

O farfurie si pentru mine, ca tare bine arata!

Lepse si premii te asteapta la noi pe blog!
Liana &Janet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Follow this Blog

Licenţa Creative Commons
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!

No Copying Please!