luni, 3 octombrie 2011
Cotlet de porc marinat la cuptor
Acest marinat pentru carne il folosesc foarte des, pentru ca ofera o nota aparte si un gust unicat carnii, deasemeni il folosesc la orice tip de carne si de fiecare data sunt multumita, dar la un gratar se potriveste de minune, nu mai spun multe doar ca este reteta mea preferata si de fiecare data cand gusta cineva un gratar marinat in felul asta, imi cere reteta ;) !
Ingrediente:
4 bucati cotlet de porc
7 linguri ulei de masline
4 linguri fish sause (cat pare de ciudat, dar si el are rolul sau in acest buchet aromat )
4 linguri sos de soia
1 lingura otet balsamic
1 lingura worcester sause
1 lingura boia de ardei
1/2 lingurita busuioc sau oregano uscat
2 catei de usturoi pasat
1/2 ceapa pasata
1 lingutira piper negru macinat
2 linguri maioneza
1 frunza mare de dafin rupta bucatele mici
sare dupa gust (gustati sosul obtinut pentru ca sosul de soia si de peste este deja sarat si s-ar putea sa nu mai necesite prea multa sare)
Mod de preparare:
Marinati carnea cel mai bine dicuseara sau cu 2,5 ore inainte sa o coaceti untr-un vas unde sa stea compact si bine unsa din toate partile cu acest sos aromat.
Coaceti carnea la 200 de grade C pana se rumeneste frumos ( se poate praji foarte bine si intr-o tigaie gril ).
Pofta buna !
Postări populare
-
Glazura: 50 gr. zahar 150 ml. lapte 200 gr. ciocolata amaruie (58% continut unt de cacao) 50 gr. unt Toate ingredientele se tope...
-
Reteta video :) Am vrut de mult timp sa le incerc si eu :)) dupa un studiu de cautare pe google am gasit aceasta reteta pe blo...
-
O prajitura care se prepara rapid, dar foarte si foarte gustoasa, e fina si savuroasa, o recomand neaparat. Adevarata, magie s...
-
Pe timpul tarului rus Ivan cel Groaznic, bucatarii rusi nu stiau sa prajeasca, doar sa coaca si sa fiarba. Prajeau in bucataria ...
-
Inainte la placinte :D !!! si ce bune si fine au fost.. nu va zic, incercati-le sa va convingeti :P ! Ingrediente: 2 foi de lipii ...
-
Reteta Tort primul fulg (Snickers) http://anastassiacafe.blogspot.com/2012/11/tort-primiul-fulg-snickers.html
-
Un alt desert celebru din Moldova "Cusma lui Guguta" preferatul desert al copilariei mele, prima intrebare car...
-
Si filmuletul :) Pentru o casuta e suficient o jumatate din aceste ingrediente! Ingrediente pentru aluat: 1 k...
-
Salata Cezar este una din cele mai populare salate din lume. In pofida parerilor contraversate ca aceasta salata a fost n...
-
Aceste prajiturele cu o consistenta pufoasa, se topesc in gura :) Ingrediente: pentru blat: 150 gr. faina 4 lingur...
Follow this Blog
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!
4 comentarii:
Woow, ce friptura suculenta ai facut Anastasia! Arata foarte apetisant!
Ce bine arata!!! O bunatate de friptura! Imi lasa gura apa:) Pupici!
Si mie imi place sa marinez carnea, asa ca o sa-ti fur reteta ;-) puuup
marinati cu incredere, multumesc :)
Trimiteți un comentariu