Ingrediente:
2 foi de lipii armenesti ( lavas )
0,5 kg branza dulce de vaci
5 fire de ceapa verde
5 fire de marar
2 oua
sare dupa gust
ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Amestecati toate ingredientele pentru umplutura, potriviti de sare.
Taieti o lipie in trei fasii pe lungimea ei.
Ungeti foaia intr-un strat subtire de branza si incepeti sa o rulati, incepand dintr-un colt pe care-l indoieti spre laterala opusa, apoi luati coltul format si-l indoiti iar spre laterala opusa si tot asa pana ajungeti sus.
Incingeti o tigaie gril cu putin ulei si le prajiti pe ambele parti pana devin aurii.
Pofta buna!
4 comentarii:
arata tare bine...
Multumesc rory :)
Bună! În ce magazine se găsesc aceste foi? Arata apetisant!
Buna Alexandra, le poti inlocui cu foi Yufka sunt de acelasi gen!
Trimiteți un comentariu