luni, 13 august 2012
Ceafa de porc cu cartofi la cuptor in sos de mustar
carne de porc
ceafa de porc cu cartofi la cuptor in sos de mustar
mancaruri cu carne
mancaruri principale
Tweet This
Bookmark this on Delicious
Delicioasa...atat va pot spune ;)
Ingrediente:
2 bucati cat o palma de ceafa de porc
500 gr. cartofi noi
2 gogosari mari
Sos pentru cartofi:
2 linguri mustar bavarez cu bobe intregi
1 lingurita miere
1 lingurita de otet balsamic
1 lingura sos de soia
50 gr. unt
1/2 lingurita boia iute ( optional )
1/2 lingurita rozmarin uscat sau proaspat
sare dupa gust
Sos pentru marinat carnea:
6 linguri ulei de masline extravergin
2 linguri mustar bavarez cu boabe intregi
1 lingurita miere
1 lingura sos soia
1 lingura de otet balsamic
4 catei de usturoi pisat
1 lingura de ghimbir proaspat ras
1/2 lingurita de rozmarin uscat sau proaspat
2 linguri maioneza
sare dupa gust
Mod de preparare:
Carnea se marineaza in sos cel putin 1 ora, cel mai bine peste noapte si se coace deasupra tavii cu cartofi, o imbracati pe acul pentru gril al cuptorului, daca aveti modelul pentru gril sau o puneti pe grilajul cuptorului, iar sub el tava cu cartofii in care se va scurge sucul de pe carnita.
Catofii nu-i curatati de coaja, profitati de vitaminele lor care se afla in coaja si direct sub ea, ii spalati bine si ii taiati in patru sau in jumatate daca e cazul, taiati si gogosarii felii mari si scaldati legumele in minunatul sos de mustar.
Coaceti legumele intr-un vas de yena uns cu unt.
Toata bunaciunea asta se pune in cuptor si se coace la foc iute timp de 50 de minute, in dependenta de cuptor se poate face focul mai mic.
Pofta buna :D !
Postări populare
-
Glazura: 50 gr. zahar 150 ml. lapte 200 gr. ciocolata amaruie (58% continut unt de cacao) 50 gr. unt Toate ingredientele se tope...
-
Reteta video :) Am vrut de mult timp sa le incerc si eu :)) dupa un studiu de cautare pe google am gasit aceasta reteta pe blo...
-
O prajitura care se prepara rapid, dar foarte si foarte gustoasa, e fina si savuroasa, o recomand neaparat. Adevarata, magie s...
-
Pe timpul tarului rus Ivan cel Groaznic, bucatarii rusi nu stiau sa prajeasca, doar sa coaca si sa fiarba. Prajeau in bucataria ...
-
Inainte la placinte :D !!! si ce bune si fine au fost.. nu va zic, incercati-le sa va convingeti :P ! Ingrediente: 2 foi de lipii ...
-
Reteta Tort primul fulg (Snickers) http://anastassiacafe.blogspot.com/2012/11/tort-primiul-fulg-snickers.html
-
Un alt desert celebru din Moldova "Cusma lui Guguta" preferatul desert al copilariei mele, prima intrebare car...
-
Si filmuletul :) Pentru o casuta e suficient o jumatate din aceste ingrediente! Ingrediente pentru aluat: 1 k...
-
Salata Cezar este una din cele mai populare salate din lume. In pofida parerilor contraversate ca aceasta salata a fost n...
-
Aceste prajiturele cu o consistenta pufoasa, se topesc in gura :) Ingrediente: pentru blat: 150 gr. faina 4 lingur...
Follow this Blog
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!
4 comentarii:
O multitudine de arome!! Delicioasa si suculenta mancarica asta!
Multumesc Poliana, esti o draguta :-* !
Arata minunat!!!Super apetisanta!Pup!
Multumesc draga Licuta, e chiar foarte gustoasa mancarica asta, si eu te pup :D !
Trimiteți un comentariu