miercuri, 29 iulie 2009

Pui gril



Ingrediente :


1 gaina


1 lingura busuioc


1 lingurita piper negru in boabe


1/2 lingurita scortisoara


1/2 lingurita mirodenii pentru gaina (cary,cili,ghimber)


1 lingura fara varf de sare


un varf lingurita de nucsoara


1 lingura otet balsamic


100 ml.vin rosu


4 linguri ulei de masline


1 lingura de mustar iute

 


mod de preparare :


se pregateste un marinat din toate ingredientele de mai sus


se gaureste gaina cu un cutit si se unge cu acest marinat din toate partile si in interior


se pune pe un gratar si de supt se pune o tava in care sa se  scurga grasimea


aripioarele si pulpele inferioare se infasureaza la capete cu folie de aluminiu ca sa nu sa se arda prea tare


se da la cuptorul incins la 250 de grade C pentru 1~1,30 ore 


se unge din  10~15 minute cu marinatul ramas


aproape spre sfarsit se da focul mai incet si se lasa sa se coaca inauntru


luati proba  daca e gata , o infibgeti cu un cutit la incheetura osului la pulpa inferioara si daca nu iese sange atunci e gata de pus pe masa :D

 

Pofta mare !

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Follow this Blog

Licenţa Creative Commons
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!

No Copying Please!