luni, 3 august 2009

Salata de cartofi cu sfecla


Ingregdiente:


3 cartofi


1 sfecla


1 legatura patrunjel


1 lingura ulei (eu am folosit de masline pentru ca-mi place cel mai mult) 


sare, zeama de lamaie


Mod de preparare:


1. Fierbi cartofii in coaja, iar sfecla o coci la cuptor.


2. Dupa ce s-au fiert si copt legumele, le cureti, le tai cubulete sau betisoare, dupa cum iti place .


3. Torni uleiul  si adaugi zeama de lamaie si sare dupa gust. La sfarsit presari patrunjel taiat fin.


Sfaturi! Amesteca cele doua legume doar cu putin timp inainte de a aduce aceasta salata la masa.Daca o pregatesti cu mult inainte, cartofii se vor inrosi de la sfecla si , evident, aspectul nu va fi placut.

Pofta buna !



2 comentarii:

katy spunea...

FELICITARI PENTRU SALATE,SUNT CELE MAI SANATOASE IN PERIOADA DE VARA!PUPICI!

Anastasia spunea...

multumesc Katy , eu as manca salate toata ziua :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Follow this Blog

Licenţa Creative Commons
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!

No Copying Please!