Ingregdiente:
3 cartofi
1 sfecla
1 legatura patrunjel
1 lingura ulei (eu am folosit de masline pentru ca-mi place cel mai mult)
sare, zeama de lamaie
Mod de preparare:
1. Fierbi cartofii in coaja, iar sfecla o coci la cuptor.
2. Dupa ce s-au fiert si copt legumele, le cureti, le tai cubulete sau betisoare, dupa cum iti place .
3. Torni uleiul si adaugi zeama de lamaie si sare dupa gust. La sfarsit presari patrunjel taiat fin.
Sfaturi! Amesteca cele doua legume doar cu putin timp inainte de a aduce aceasta salata la masa.Daca o pregatesti cu mult inainte, cartofii se vor inrosi de la sfecla si , evident, aspectul nu va fi placut.
Pofta buna !
2 comentarii:
FELICITARI PENTRU SALATE,SUNT CELE MAI SANATOASE IN PERIOADA DE VARA!PUPICI!
multumesc Katy , eu as manca salate toata ziua :D
Trimiteți un comentariu