joi, 18 noiembrie 2010
Sant Guest-Star Day la Cantina Sociala
La vorbe dulci cu tanti Jeni, am gatit si am baut cafea in coltul Cantinei Sociale :) unde am povestit cate ceva despre mine si despre micul meu univers, dragi prieteni cine vrea sa ma cunoasca mai bine va invit sa cititi aici
Cristian, i-ti multumesc frumos pentru invitatie, am avut o mare placere sa particip si sa-mi amintesc de meleagurile unde am copilarit :)
Postări populare
-
Glazura: 50 gr. zahar 150 ml. lapte 200 gr. ciocolata amaruie (58% continut unt de cacao) 50 gr. unt Toate ingredientele se tope...
-
Reteta video :) Am vrut de mult timp sa le incerc si eu :)) dupa un studiu de cautare pe google am gasit aceasta reteta pe blo...
-
O prajitura care se prepara rapid, dar foarte si foarte gustoasa, e fina si savuroasa, o recomand neaparat. Adevarata, magie s...
-
Pe timpul tarului rus Ivan cel Groaznic, bucatarii rusi nu stiau sa prajeasca, doar sa coaca si sa fiarba. Prajeau in bucataria ...
-
Inainte la placinte :D !!! si ce bune si fine au fost.. nu va zic, incercati-le sa va convingeti :P ! Ingrediente: 2 foi de lipii ...
-
Reteta Tort primul fulg (Snickers) http://anastassiacafe.blogspot.com/2012/11/tort-primiul-fulg-snickers.html
-
Un alt desert celebru din Moldova "Cusma lui Guguta" preferatul desert al copilariei mele, prima intrebare car...
-
Si filmuletul :) Pentru o casuta e suficient o jumatate din aceste ingrediente! Ingrediente pentru aluat: 1 k...
-
Salata Cezar este una din cele mai populare salate din lume. In pofida parerilor contraversate ca aceasta salata a fost n...
-
Aceste prajiturele cu o consistenta pufoasa, se topesc in gura :) Ingrediente: pentru blat: 150 gr. faina 4 lingur...
Follow this Blog
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!
7 comentarii:
Anastassia, mamă, te rog eu frumos, să faci un tort din ăla Faberge să-l pun în vitrina cu bibelouri că tare frumos mai e! Chiar am vorbit cu cineva să-i fac asigurare de bijuterie!
multam tanti Jeni, cand mai fac merg singura cu el la asigurari poate se indura cineva... ca e produs care se strica repede :))))
Anastasia, felicitari pentru interviu. Uite asa am mai aflat si eu cate ceva despre tine.
Cat despre tortul tau Faberge, cred ca l-am aratat tuturor care m-au gasit cu calculatorul deschis.
Te pupa mama si-ti doreste tot binele din lume!
Doua premii haioase te asteapta la mine pe blog.
Vino sa le iei!
Pupici.
felicitari pentru interviu Anastasia .
Daca iti place sa faci cadouri, acum ca se apropie craciunul ai ocazia. Informeaza-te de MPA pe www.al3xandra-miches.blogspot.com
Salutari Alexandra
Foarte, foarte frumos, sincere felicitari! :)
Te rog frumos, daca doresti sa ma ajuti, o sa iti solicit un minim efort, acela de a inlocui in blogroll-ul tau Cuina Banateana cu Retete ca la mama (asa se numeste blogul meu de azi) si linkul este www.retetecalamama.ro. Iti multumesc din suflet. Laura Laurentiu - Retete ca la mama
Felicitari, Anastasia!
Premii de toamna si o leapsa te asteapta la noi pe blog!
Liana&Janet
Trimiteți un comentariu