Ingrediente:
1 pepene marinat taiat fasii
morcov coreian
2~3 felii cascaval
1/2 ardei capia taiat rondele
faceti si un sos roz : ketchup si maioneza cu proportie 1:1
si cu un catel de usturoi pisat
cat o palma de carne de pui prajita la tigaie gril, presarata cu sare si piper
Mod de preparate:
Foaia de lipie se asterne pe planul de lucru cu coltul spre voi si se pune in primul rand feliile de cascaval, peste ele puneti restul ingredientelor si 2 linguri de sos roz.
Prajiti kebabul obtinut pe ambele parti intr-o tigaie gril unsa cu putin ulei, pana se rumeneste ( eu am prajit, alternand pe o parte de doua ori pe diagonala ca sa obtin desenul cu gratie pe el ).
Pofta mare !
12 comentarii:
Waw ce bun trebuie sa fie Anastasia !!!
Bravo tie !
Ai niste retete de te lingi pe degete....
Felicitarile mele !
Imi place de mooor kebabul...la noi se face altfel cu piept de pui, cartofi prajiti, salata de varza, castraveti murati, maioneza si sos de usturoi sau de ardei iute...iar lipia doar se incalzeste...dar as incerca si varianta ta, ca nu mai pot de pofta!!!
Anastasia, scrie-mi te rog, pe blogul meu, adresa ta de email. cum as putea sa te contactez?
Sa stii ca kebabul tia esit minunat. Numai ca esta mancarea tinerilor. succese
Ce-aş devora un kebab de ăsta. Bunăciune!
Ei da.Frumoasa prezentarea si...foarte gustoasa.
Buna! N-ati vrea s afacem schimb de linkuri?
Foarte bine arata Anastasia!
La multi ani si un 8 Martie plin de sanatate si fericire!
Anastasia, draga mea, un premiu te asteapta pe blogul meu, te pup.
P.S. Kebabul arata demential :*
Minunat kebabul tau!
Pentru el si pentru toate preparatele tale meriti un premiu.
Vino sa-l ridici de pe blogul meu!
Ti-l ofer din toata inima!
Te pupic!
In sfarshit shtiu shi eu secretul Kebabului. Ma apuc imediat sa fac shi eu unul:)
mmmm ce apetisant arata!!!
Trimiteți un comentariu