Ingrediente:
500 g peste
300 g cruditati radacini de (morcovi, patrunjel, telina)
2 cepe mari
2 cartofi mari
1 lingura bulion
100 g ardei gras
200 g rosii
~1 lingurita poate mai mult, depinde de gust bors acru Galina Blanca cu smantana
50 ml ulei
1 legatura leustean
sare dupa gust
1,5 litri apa
Mod de preparare:
Se caleste ceapa cu morcovul taiat cuburi pana devine ceapa transparenta, apoi se adauga bulionul, radacinele de patrunjel si telina, ardeiul gras taiat fasii si rosia taiata cubulete si se mai caleste ~5 minute pana se inmoaie legumele la foc mediu spre mic oala acoperita cu capac.
Dupa ce ati calit legumele adaugati bucatile de peste si cartofii, stingeti legumele cu 1,5 litri de apa clocotita si mai fierbeti in jur de 4 minute pana e gata cartoful, la sfarsit dregeti supa cu borsul acru dupa gust si adaugati leusteanul tocat.
Pofta buna !
1 comentarii:
Yummy, buna de tot!!!Nu refuz o farfuriuta:)Pup!
Trimiteți un comentariu