vineri, 3 iunie 2011

Ragu de legume

Photobucket
Ingrediente:
2,5~ 3 kg. varza / 500 gr. cartofi / 2 morcovi mari
2 cepi mari/ 3 rosii / 3 ardei grasi rosii
500 gr. mazare verde sau conserva / 1 lingura bulion
cate o legatura de marar si patrunjel / 800 gr carne de porc ,vita sau pui
Mod de preparare:
1. Se inabusa carnea taiata bucatele pana e aproape gata.
2. Adaugam inceaun ceapa si o calim pana devine moale, apoi adaugam morcovul dat pe razatoare cu gauri mari si-l calim pana se schimba la culoare.
3. Adaugam varza taiata si o calim pana scade din volum sub capac.
4. Adaugam cartofii taiati cuburi, amestecam si cand sunt aproape gata adaugam mazarea verde si o lingura de bulion calita in prealabil cu putin ulei.
5. La sfarsit adaugam rosia, ardeiuil gras si zarzavatul, mai inabusim putin la foc mijlociu si oprim focul.
Pofta buna !

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Follow this Blog

Licenţa Creative Commons
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!

No Copying Please!