duminică, 25 noiembrie 2012

Tutorial cum facem un fulg de ciocolata ( reteta video )




Reteta Tort primul fulg (Snickers)
http://anastassiacafe.blogspot.com/2012/11/tort-primiul-fulg-snickers.html

16 comentarii:

Anonim spunea...

Ce brava esti...ai folosit ciocolata alba ,topita???Julia tanase

Licuta Marin spunea...

Foarte interesant!Multumim!Pup!

Delicious Flavours spunea...

Foarte utila aceasta postare, multumim frumos!
Pe ce fel de folie ai facut modelele de ciocolata? Si orice fel de ciocolata alba este buna?
Ms, pupici!

Anastasia spunea...

Multumesc fetelor :-*
Angelica, eu am folosit o folie care-si mentine forma, ciocolata e important sa devina fluida cand o topesti, eu am folosit pastilute din ciocolata alba, care se vand in acest scop, incearca ciocolata Primola alba, am vazut la Cuina Banateana ca a folosit la un decor pentru tort si a spritat niste fluturasi simpatici, am intrebat-o si eu acum cativa ani ce ciocolata foloseste :)) pupici :-* !

pansy spunea...

utila postare ! Dar ce fel de folie ai folosit,unde ai cumparat-o?

Anastasia spunea...

Pansy, am scris mai sus, se potriveste orice folie isi mentine forma :)

Mare Maria spunea...

Felicitari, draga Anastasia! Esti minunata:)!

Anastasia spunea...

Multumesc draga Maria :-*

giorgi spunea...

Foarte frumos si interesant ,ca de fiecare data.Multumiri Anastasia !

Anastasia spunea...

Multumesc frumos Giorgi :D !

Mirela Goleanu spunea...

Super tare !!! :)

Anastasia spunea...

Multumesc Mirela :-*

ionika spunea...

foarte frumos..
imi spui ce ciocolata este buna si alba si neagra... am incercat primola dar nu mi-a iesit prea frumos

Anastasia spunea...

Ionika depinde unde locuiesti, eu sunt la Chisinau si aici produsele difera de cele din Romania :)
Incearca Primola alba, de neagra nu stiu ce sa-ti zic, eu folosesc pastilute de ciocolata pentru decor care se vand la noi in piata centrala, dar si astea nu se gasesc tot timpul, cand gasesc imi fac provizii :))

ionika spunea...

ok,, ms o sa incerc... dar de ciocolata menaj ce parere ai?

Anastasia spunea...

Nu e prea buna la decoratii, e prea moale pentru asa ceva, se intareste greu si se topeste repede in mana !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Follow this Blog

Licenţa Creative Commons
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!

No Copying Please!