Este o reteta de la Gourmandine (nota- foarte gustos) :D
Ingrediente:
1,5 kg. cartofi mijlocii
3 cepe rosii ~300 de gr.
100 gr. parmesan
2 linguri faina de grau
50 ml. ulei de masline(optional, se poate inlocui)
150 gr. unt
sare,piper dupa gust
o legatura mica de patrunjel proaspat
o mana susan
Mod de preparare:
Spalati
bine si fierbeti cartofii in apa cu sare la foc mediu 10 minute.
Taiati
cartofii si ceapa curatate de coaja in bucati mari, in 4~6 bucati si le
amestecati usor cu 50 ml. ulei de masline, sare, piper si doua linguri de faina
ca sa nu striviti cartofii.
Puneti cartofii intr-un vas de ceramica sau din sticla termorezistenta, uns cu unt.
Peste cartofi se pun din loc in loc bucatele de unt si se presara cu susan.
Pofta mare !
3 comentarii:
Minunată reţetă!
Foarte gustoasă!
ma bucur ca v-a place, itr-adevar e foarte gustoasa !
Trimiteți un comentariu