marți, 12 ianuarie 2010

Mocca cu spuma de rom


Tinanad cont ca nu am nici o bautura pe blog am hotarat ca aceasta sa fie prima, pentru-ca mi-a placut foarte mult, gustul este cu adevarat rafinat si ingredientele se combina de minune ( deci mi-a placut foarte mult si vreau sa ma impart cu voi cititorii mei iubiti :) ) .

Ingrediente:
1/2 banana curatata de coaja
1 lingurita de cafea macinata
30 gr. zahar 40 daca va place mai dulce
200 ml lapte
80 gr. inghetata
30 ml. rom sau coniac
6~8 cuburi de gheata

Mod de preparare:
Se marunteste in blender banana si se adauga cuburile de gheata, inghetata, 1/3 pahar lapte rece, cafeaua, 20 gr. zahar ( 2 linguri rase)
Intr-o cratita se fierbe 10 gr de zahar cu laptele ramas si cu romul, sa dea un clocot, luam de pe foc si mixam pana obtinem o spuma din lapte, turnam in pahare mocca si adaugam peste ea cu o lingura spuma de rom.

Pofta mare!!!


varianta printabila








1 comentarii:

Anonim spunea...

orice e cu rom e preferatul meu, mai ales Cuba Libre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Follow this Blog

Licenţa Creative Commons
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!

No Copying Please!