duminică, 1 aprilie 2012

Piftie de porc in stil rusesc





Ingrediente:

  • Picioruse de porc partea de jos pana la cot, urechi, tot ce e mai gelatinos 
  • Apa cat cuprinde
  • 1 mana de piper negru
  • 2 frunze de dafin
  • 6 catei de usturoi taiati 
  • 2 cepe cu tot cu coaja (spalate in prealabil)
  • 1 morcov
  • Sarati supa ca sa para putin sarata ( cand e rece isi pierde din gustul sarat )
Mod de preparare:
  1. Carnea dreasa si curatata se pune la fiert in apa cat sa o cuprinda, cand da in clocot se spumeaza bine dupa care puteti sa adaugati mirodeniile, ceapa si sarea.
  2. Se face focul mic de tot si se fierbe timp de 7~8 ore, se ia proba daca se prinde piftia, turnati intr-o farfurie o lingura de supa de la piftie si o puneti in frigider pentru 10 minute, daca nu se prinde mai fierbeti piftia o ora sa mai scada.
  3. Spre sfarsit cu o ora inainte sa fie gata, se adauga si morcovul taiat rondele.
  4. Piftia fiarta se strecoara intr-un vas incapator, carnea se toaca marunt si se repartizeaza in vas uniform. 
  5. Dupa ce s-a racit se pune in frigider pana se prinde bine.
Pofta buna !

4 comentarii:

Licuta Marin spunea...

Nu am mai facut piftie de la Craciun:)Mmm, tare apetisanta!Pupici!

Maria Mare spunea...

Ce apetisanta piftie:)!!!!!! Si prezentarea este minunata!Pupici:X

Anastasia spunea...

Dragele mele, va pup dulce, ma bucur mult ca va placut piftia mea : D !

alinutzika spunea...

si eu am facut zilele trecute...Pup

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Follow this Blog

Licenţa Creative Commons
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!

No Copying Please!