Un aperetiv pentru orce ocazie!
Ingrediente:
un piept de pui taiat ca pentru snitele
100 gr. fulgi de porumb
2 oua
1 lingura boia ardei dulce
sare piper
2 linguri faina
50 ~70 gr. cascaval
1 capia taiata fisii
3 linguri de marar taiat marunt
Mod de preparare:
1. se face o compozitie din 2 oua batute cu sare,piper,1 lingura de boia de ardei dulce,2 linguri faina prin care se dau ruladele inainte de a le praji ,fulgii de porumb se macina
2. se taie pieptul de pui ca pentru snitele
3. se bate piptul ,se sareaza ,se pipereaza
4. se presara cu marar
5. se pun 2 sau 3 fisii de capia
6. se presara cu cascaval ras si se ruleaza
7. se da prin oul batut apoi prin fulgii de porumb maruntiti prin blender
8. se prajesc la foc mic pe toate partile ,la sfarsit puneti pe un minut capacul ca sa se abureasca si in interior :D
9. se pun pe o hartie ca sa absoarba grasimea
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu