duminică, 26 iulie 2009

Salata de cartofi cu piept de pui in crusta de cocos

Photobucket

Photobucket


Ingrediente:

1/2 piept de pui , 4~5 linguri de fulgi de cocos , 1 lingurita cury , 1/2 lingurita sare pentru pieptul de pui , 500 gr. cartofi , 2 castraveti acri , 4~5 oua, 5~7 linguri de ulei, 2 cepe potrivite, zeama de la 1 lamaie mica de dorit sa fie dulce , dar nu foarte acra , sare , un varf de lingurita zahar , cateva masline , ulei de masline , marar taiat marunt.

Mod de preparare:

Se pun la fiert cartofii in apa cu sare,  dupa ce au fiert, se curata de coaja si se taie cuburi.

Se lasa sa se raceasca. 

In acest timp, se fierb 3 oua tari si se curata de coaja.

Cu doua galbenusuri fierte si unul nefiert, uleiul, 1 lingurita mustar , sare si 1~2 linguri zeama de lamaie se face o maioneza .

Celelalte doua galbenusuri se zdrobesc si se adauga cartofilor, la fel si albusurile fierte.

Se pot pastra 2-3 jumatati de albus pentru ornat. 

Ceapa se curata si se taie marunt iar castravetii acri se taie tot fasii .

Se adauga si acestea la cartofi.

Se pune si maioneza si se amesteca bine.

Se aranjeaza salata si se orneaza cu albusuri de ou (fasii sau "zapada") marar tocat matunt si masline, se stropeste cu zeama de lamaie si ulei de masline .

Pieptul de pui se taie rondele se sareaza se unge cu cury se da prin fulgii de cocos si se prajesc pe ambele parti dupa care se taie fisii si se pun peste salata .

Salata se serveste rece.


PhotobucketPhotobucketPhotobucket


PhotobucketPhotobucket



Pofta mare :D

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Follow this Blog

Licenţa Creative Commons
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!

No Copying Please!