duminică, 28 iunie 2015

Paste cu sos de sfecla






Ingrediente:
200 gr spaghetti
300 gr. sfecla
100 ml. vin alb sec sau demidulce
ulei de masline pentru prajit
1 ceapa
4 catei de usturoi taiat marunt
1/2 nucsoara rasa
30 gr. cascaval cu mucegai si frunze de busuioc pentru servit
sare si piper negru dupa gust

Mod de preparare:Fierbem sfecla pana e gata, apoi se curata de coaja si se taie bastonase.
Calim uleiul intr-o tigaie si prajim in el ceapa taiata pestisori pana se caramelizeaza putin la culoare, apoi adaugam la ceapa sfecla, mai calim cateva minute si adaugam in prajeala sare si piper dupa gust, usturoiul, vinul si nucsoara rasa.

Spaghetele se fierb al dente in apa cu sare, scurgem apa, dar lasam o cana pentru sos daca va fi nevoie.
Prajum pastele in alta tigaie cu putin ulei de masline ~ 2 minute, mai adaugam putina apa de la pastele fierte daca e nevoie ca sa nu le ardeti.
Amestecam pastele cu sosul de sfecla, gustam de sare si piper, mai adaugam daca e nevoie si le servim fierbinti cu cateva bucatele cascaval cu mucegai si frunze de busuioc.
Pofta buna !

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Follow this Blog

Licenţa Creative Commons
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!

No Copying Please!