duminică, 28 iunie 2015

Supa Chinezeasca cu fidea





Supa chinezeasca e gustoasa si foarte rapida :)

Ingrediente:
ulei pentru prajit
1 capatina mica varza chinezeasca
200 gr file de porc
2 litri supa de pui
2 linguri sos de soia
1 lingura ghimbir taiat marunt
1/2 ardei rosu iute
1 legatura mica de ceapa verde
100 gr fidea
1 lamaie ( sucul )



Mod de preparare:
Intr-o tigaie adanca cu putin ulei, caliti carnea taiata fisii subtiri impreuna cu ardeiul si varza taiate la fel, amestecand in continuu in jur de 5 minute.
Adaugati in carnea prajita, supa de pui, sosul de soia, ghimbirul tocat si aduceti la fierbere, faceti focul mai mic si inabusiti supa 10 minute.
Adaugati sucul de lamaie, fideaua si mai fierbeti supa 1 minut, la sfarsit adaugati ceapa verde taiata si opriti focul.
Serviti fierbinte, pofta buna !!!

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Follow this Blog

Licenţa Creative Commons
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!

No Copying Please!