luni, 5 decembrie 2011

Piept de porc la cuptor


Ingrediente:
1,5~2  kg piept de porc
1 lingura busuioc
1 lingurita piper negru in boabe
1/2 lingurita scortisoara
1/2 lingurita mirodenii (cary,cili, o bucatica de ghimbir de marimea unui catel mare de usturoi)
1 lingura fara varf de sare
1/3 lingurita de nucsoara
1 lingura otet balsamic
100 ml.vin rosu
4 linguri ulei de masline
1 lingura de mustar iute de Dijon
Mod de preparare:
Carnea se marineaza cu toate ingredientele de mai sus peste noapte, apoi se coace invelita in folie de aluminiu infasurata bine in cateva straturi, timp de 1 ora la 200 de grade Celsius, apoi se taie folia la suprafata si se mai coace pana se rumeneste frumos inca 20~30 de minute. Se serveste rece.




Pofta buna !

3 comentarii:

Lina spunea...

arata de milioane! chiar cautam o alternativa la preparatele din comert si cred ca am gasit-o!

Unknown spunea...

Buna Anastasia, te astept cu drag la provocarea lunii decembrie "Dulce Romanie". Intra sa vezi cu ce ingrediente te provoc

http://brindusascheaua.blogspot.com/2011/12/provocarea-lunii-decembrie-2011-dulce.html

Mihaela spunea...

Suna asa bine marinata cu vin si condimente, voi incerca si eu reteta :) O zi frumoasa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Follow this Blog

Licenţa Creative Commons
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!

No Copying Please!