miercuri, 24 iunie 2009

Dovlecel umplut cu rosii



Ingrediente:

  •   1 dovlecel 
  •   4~5 catei de usturoi
  •   2 rosii mari
  •   1 lingura de patrunjel taiat marunt
  •   2 lingura otet
  •   25~30 gr. apa
  •   1 lingurita ulei de masline 
  •   2 picaturi miere de albini
Mod de preparare: 

Se taie fisii subtiri dovlecelul si se prajeste la foc moderat pana devine un pic ruman apoi se pune sa se scurga de ulei  se prajeste rosia taiata rondele pana i-si schimba culoarea .Punem cate o felie de dovlecel pe o planseta pentru tocat si il presaram cu sare dupa gust, dar nu exagerat, luam o rondela de rosie scoatem de pe ea coaja si o punem pe dovlecel  rulam in asa fel toate feliile de dovlecel si le punem pe o farfurie. Dupa aceasta facem dressingul din usturoiul pisat apa+otet+ulei+mierea+patrunjel taiat marunt si stropim dovleceii cu aceasta compozitie . Acest aperitiv este foarte gustos si se serveste la mese festive, precum si la o pofta de fiecare zi.                                                                           


Pofta mare !

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Follow this Blog

Licenţa Creative Commons
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!

No Copying Please!