vineri, 19 iunie 2009

Brownie cu branza si visine





Ingrediente:

120gr.unt
160gr.ciocolata
100gr.zahar
4 oua
1 pachetel zahar vanilat
100 gr. faina
1/2 lingurita praf de copt
un pic de sare
230gr. branza de vaci
300~400 gr. fructe (visina)
Mod de preparare:
1. Ciocolata se topeste cu untul la bain-marie.


2. Compozitia se raceste si se adauga 2 oua cu zaharul vanilat.




3. Adaugam praful de copt,sare si faina ,amestecam bine.




4. Aparte se mixeaza zaharul cu 2 oua si branza.





5. Intr-o  forma de copt diametrul de 20 cm. si inaltimea de 7 cm  se asterne cu hartie pentru copt unsa cu unt , sau o forma cu inel detasabil  fara hartie pentru copt unsa cu unt.


6. In forma se toarna un strat de compozitia cu ciocolata.


7. Peste primul strat se toarna cateva linguri din compotitia de branza sa se intinda pe suprafata.

8. Se repartizeaza pe toata suprafata 1/2 din visine si se acopera cu un strat de compozitia cu ciocolata apoi inca un strat de branza si visina si ultimul strat din comp. cu ciocolata ramasa .
 


9. Se da la cuptor pentru 45 min. la 180 grade C. si se raceste in forma.




2 comentarii:

violet spunea...

ce reteta super o sa incerc si eu ca e de sezon,felicitari pentru blog,imi place mult

Anastasia spunea...

multumesc frumos Violet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Follow this Blog

Licenţa Creative Commons
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!

No Copying Please!