joi, 18 iunie 2009

Gaina cu rosii si masline










GAINA CU ROSII SI MASLINE

INGREDIENTE:
o gaina-1,5 kg
rosii in sucul lor un borcan-700ml
3 catei de usturoi
2 cepe
un borcan de 300ml masline(fara samburi)
sare piper negru
ulei
cite o felie de paine graham sau neagra la o portie cu grosimea de 3~4 cm

MOD DE PREPERARE:
La acesta retesta este importanta ornarea
Intr-o farfurie se pune o felie de paine de aproxemativ 3 cm grosime, peste ea se toarna sos si se adauga carne, painea trebuie sa absoarba sosul.

1. Asezam carnea taiata in bucatele potrivite in tava o saram, presaram cu piper, dam la cuptorul incins la 190 grade Celsius si o gatim pe jumatate. 
2. Calim ceapa si adaugam usturoiul taiat marunt pentru un minut.
3. Adaugam rosia maruntita si asteptam sa dea in clocot.
4. Adaugam maslinele cu tot cu sucul din borcan/ eu am cumparat la cintar si nu aveam suc.
5. Asezam carnea peste sos, acoperim cu capac si lasam la foc mic pentru 20 de minute, adaugam sare daca e necesar dupa gust.

Pofta buna!!!

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Follow this Blog

Licenţa Creative Commons
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!

No Copying Please!