GAINA CU ROSII SI MASLINE
INGREDIENTE:
o gaina-1,5 kg
rosii in sucul lor un borcan-700ml
3 catei de usturoi
2 cepe
un borcan de 300ml masline(fara samburi)
sare piper negru
ulei
cite o felie de paine graham sau neagra la o portie cu grosimea de 3~4 cm
MOD DE PREPERARE:
La acesta retesta este importanta ornarea
Intr-o farfurie se pune o felie de paine de aproxemativ 3 cm grosime, peste ea se toarna sos si se adauga carne, painea trebuie sa absoarba sosul.
1. Asezam carnea taiata in bucatele potrivite in tava o saram, presaram cu piper, dam la cuptorul incins la 190 grade Celsius si o gatim pe jumatate.
INGREDIENTE:
o gaina-1,5 kg
rosii in sucul lor un borcan-700ml
3 catei de usturoi
2 cepe
un borcan de 300ml masline(fara samburi)
sare piper negru
ulei
cite o felie de paine graham sau neagra la o portie cu grosimea de 3~4 cm
MOD DE PREPERARE:
La acesta retesta este importanta ornarea
Intr-o farfurie se pune o felie de paine de aproxemativ 3 cm grosime, peste ea se toarna sos si se adauga carne, painea trebuie sa absoarba sosul.
1. Asezam carnea taiata in bucatele potrivite in tava o saram, presaram cu piper, dam la cuptorul incins la 190 grade Celsius si o gatim pe jumatate.
- 2. Calim ceapa si adaugam usturoiul taiat marunt pentru un minut.
- 3. Adaugam rosia maruntita si asteptam sa dea in clocot.
- 4. Adaugam maslinele cu tot cu sucul din borcan/ eu am cumparat la cintar si nu aveam suc.
- 5. Asezam carnea peste sos, acoperim cu capac si lasam la foc mic pentru 20 de minute, adaugam sare daca e necesar dupa gust.
Pofta buna!!!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu