Ingrediente:
peste hering norvegian de preferinta 200 gr. (eu am pus macrou)
ceapa 100gr.
marar 25 gr.
patrunjel 25 gr.
cartofi 8
rosii 8
mustar 50 gr.
sos de mustar 150 gr
Pentru ornat:
ardei dulce
salata frunze
cateva masline
Ingrediente pentru sos:
un galbenus
200 gr ulei suc de lamaie
1 lingurita mustar,
1lingurita zahar daca mustarul nu e dulce, daca e dulce puneti mai putin zahar
Mod de preparare:
Peste putin sarat (eu prefer sa-l sarez singura cu 1 lingura de zahar, 2 de sare putin ulei si condimente dupa gust - eu pun mustar alb, piper negru boabe, se poate boia dulce, coriandru, frunza de dafin de toate cate putin, ung bine pestele din toate partile si inauntru dupa ce l-am curatat bine, se acopera cu capac sau cu pelicula alimentara si se pune la frigider pentru 24 de ore.
1 Se amesteca ceapa, marar, patrunjel, pestele maruntit cubulete.
2 Se curata cartoful de coaja si se da forma unui butoi, se fierbe cartoful la foc mic sa fie bun de scobit in mijloc ca sa-l puteti umple.
3 Se taie varful la rosie si se scobeste cu o lingurita miezul si semintele.
4 Se umple cartoful si rosia.
5 Se pun pe o farfurie 2~4 felii de peste, 2 rosii si doi cartofi umpluti si se toarna deasupra sosul din mustar si se orneaza cu frunze de salata, masline si ardei dulce.
Sosul: se freca galbenusul in spuma cu putin suc de lamaie, apoi se adauga cu unda subtire uleiul cate putin, se bate incontinuu si la sfarsit adaugati zaharul si mustarul, mai bateti putin .
marți, 16 iunie 2009
Rosii si cartofi umpluti
Postări populare
-
Glazura: 50 gr. zahar 150 ml. lapte 200 gr. ciocolata amaruie (58% continut unt de cacao) 50 gr. unt Toate ingredientele se tope...
-
Reteta video :) Am vrut de mult timp sa le incerc si eu :)) dupa un studiu de cautare pe google am gasit aceasta reteta pe blo...
-
O prajitura care se prepara rapid, dar foarte si foarte gustoasa, e fina si savuroasa, o recomand neaparat. Adevarata, magie s...
-
Pe timpul tarului rus Ivan cel Groaznic, bucatarii rusi nu stiau sa prajeasca, doar sa coaca si sa fiarba. Prajeau in bucataria ...
-
Inainte la placinte :D !!! si ce bune si fine au fost.. nu va zic, incercati-le sa va convingeti :P ! Ingrediente: 2 foi de lipii ...
-
Reteta Tort primul fulg (Snickers) http://anastassiacafe.blogspot.com/2012/11/tort-primiul-fulg-snickers.html
-
Un alt desert celebru din Moldova "Cusma lui Guguta" preferatul desert al copilariei mele, prima intrebare car...
-
Si filmuletul :) Pentru o casuta e suficient o jumatate din aceste ingrediente! Ingrediente pentru aluat: 1 k...
-
Salata Cezar este una din cele mai populare salate din lume. In pofida parerilor contraversate ca aceasta salata a fost n...
-
Aceste prajiturele cu o consistenta pufoasa, se topesc in gura :) Ingrediente: pentru blat: 150 gr. faina 4 lingur...
Follow this Blog
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu