un pachet aluat frantuzesc din comert 800gr
un borcan capsuni in compot 400gr
2 mere mari
4 linguri zahar
1 lingurita rasa praf de scortisoara
2 linguri suc de lamaie
20 gr unt
Mod de preparare:
Caramelizati merele cu zaharul amestecat cu scortisoara /desfaceti aluatul si lasati-l pe folia in care a fost preambalat, aluatul nu se schimba pe alta suprafata de lucru / taiati o fasie din latimea aluatului pentru a o pune mai tarziu pe primul strat de fructe / impartiti aluatul in 3 parti egale / taiati partile laterale pe fisii oblice si aranjati pe mijloc merele caramelizate/ puneti deasupra foaia de aluat intinsa subtire/ aranjati capsunile.
Impletiti fisiile oblic / luati strudelul impletit impreuna cu folia pe care a-ti lucrat si incet, il deplasati pe centrul unei tavi unsa cu unt concomitent, inlaturand si folia de la ambalaj.
Dati strudelul la cuptor pentru aproximativ 45 minute la 200 grade Celsius pe raftul de sus al cuptorului preaincalzit.
Pudrati strudelul copt deasupra cu zahar pudra amestecata cu scortisoara.
Pofta mare!
2 comentarii:
Mmm... yummy :-) Tasty and beautiful!
thank you so mutch !
Your blog is gorgeous, too bad I do not understand your language :D
Trimiteți un comentariu